18.4.2014

GERMANY-part 2.

Heippa!

Nyt olis siis viimenen osa Saksapostausta, ja sitten pärähdetään ihan arkikuulumisiin ja muuhun :--) Kuvia kerty kyllä reissulla ihan kivasti, ja on ihan mukava muuten jaella ne tänne :D Mutta, mennään suoraan asiaan nimittäin kuviin!



Käytiin yhessä pienen kylän olevassa linnassa. Linna oli ihan sika siisti ulkoa, sisälle ei valitettavasti päässyt- mut mitä saatiin tietää, niin tää linna on joskus jonkun sodan aikana pommitettu maan tasalle ja rakennettu sitten uudelleen. Linnassa ei ollu ketään paitsi me, joten siellä oli tosi rauhallista ja sai kyllä katella ja kuvailla paikkoja ihan rauhassa :D  Muutenkin koko kylä oli tosi hiljanen...




Linnan sisäpihalla oli sellanen ihana suihkujuttu ( toi ylhäällä oleva), ja olisin kyllä voinu jäädä kuuntelemaan sitä liplatusta loppuelämäks tuohon, mut ei oikeen onnistunu :D Kyseisen lähteen vesi ei ollu juomakelposta, joten se jäi vaan katteluks ja ihasteluks.. söpö lähde <3






Sitte me käytiin tässä pikkukylässä jossa ei oikeestaan missään muualla näkyny porukkaa, kun istumassa terassilla ja nauttimassa +25 asteen lämmöstä ja auringosta. Toi kylä oli tosi kiva ja söpö, mut aika pieni, joten muuta nähtävää ei oikeestaan ollut kun se linna ja sitten toi pääkatu :D Kun vertaa näitä saksan kyliä ja kaupunkeja toisiinsa, huomaa kyllä suuren eron. Kylät on vaan sijotettu silleen, että sieltä on hirveen pitkä matka kaikkeen isoon.Tännekki saatiin Furthista ajaa sellaset 2h & risat.






 Sain itseasiassa taas kuulla, ja oppia uutta- sillä ennen pääsiäistä Saksalaisilla on tapana koristella tälläsiä puita munilla ja muilla jutuilla. Koristeluita pensaita oli tosi paljon, ja ne oli todella nättejä kaikki! :) Sitä en kyllä tiiä, enkä älynny edes kysyä että juhliiko Saksalaiset sitte eri aikaan pääsiäistä ku me Suomalaiset ? Jokatapauksessa, tykkään erittäin paljon tästä ideasta, koska noi pensaat on oikeesti luonnossa vielä kauniimpia kun ne on koristeltu tolleen hienosti :)





- Ajattelin oikeestaan kuvien kertoo tätä tarinaa, sillä kuvathan kertoo enemmän kun tuhat sanaa. Siks näin vähän tekstiä ja paljon kuvia. Seuraava postaus on sitten ihan tavallista arkee ja muuta sellasta. Matkapostaukset on nyt tässä- ja sitte seuraavat ilmestyy ajallaan jos lähdetään jonnekkin. Toivottavasti tykkäsitte :)

♥-kiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti