21.7.2014

Kroatia- Saksa part 2

Lupailin sitä toista osaa tästä ja nyt osaan sanoa myös varmaks sen, että tästä tulee vielä kolmas osa koska en oo päässy vielä edes Saksan kuviin. Tähän tulee viimeset Kroatian kuvat ja sit siirrytään Saksan kuviin seuraavalla kerralla :--)





Käytiin yks päivä kävelemässä rannalla jossa oli ihan hirveesti ihmisiä! Tuo rantatie oli tosi mukava ja hieno, ja eros aika paljon näistä Suomen merimaisemista :D Kroatiassa oli myös hirveen paljon noita vesijuttuja tai ns. vesileikkikenttiä ( kaks ekaa kuvaa- jokanen kuhtukoon niitä miksi haluaa :) ) ja ne oli aika siistejä. Tällä lomalla ite en kyllä käynyt kertaakaan vaan keskityin enemmän shoppailemaan ja yritin katella nähtävyyksiä normaalia enemmän. 

Kroatian rantatiet pursuu baareja, ravintoloita, jäätelöpaikkoja ja hotelleita. Myös penkkejä on melkeen joka kulmalla. Ainut mikä mua itteeni häiritsi hieman, oli puuttuvat puut. Koko päivä meni kuitenkin tuolla ollessa ja varjoa ei hirveesti ollut saatavilla- varsinkaan rantateillä. Hyvät maisemat kuitenkin oli ja kuvattavaakin oli ihan älyttömästi mikä tekee vaan tästä hauskempaa..





 Käytiin myös jonkunlaisessa vanhassa kylässä tai ainakin sen tyyppisessä paikassa. Pikkuputiikkeja oli ihan mielettömästi ja ne oli kaikki tosi sulosia! :3 Kroatiassa siesta aika tais olla jossain 13.00 aikaan ehkä vähän myöhemminkin? Tuolla ei kuitenkaan näkynyt siesta-ajat niin hyvin kun esim. Espanjassa jossa kyllä huomaa ihan helposti millon siesta oikein on. Koululaiset oli aina iltaan asti koulussa ja välillä kotona käymässä. Turisteja oli paljon!

Koko paikassa jossa käytiin, tuntu välillä ettei paikallisia näekkään vaan turisteja jokapuolella. Hyvä juttu kuitenkin :) Sain myös tietää, että Kroatiassa on oma turistiministeri- joka varmaankin sit huolehtii turismista ja kaikesta muusta mikä liittyy turisteihin. Kylällä oli myös tosi upee kirkko johon en kuitenkaan ite päässy kun päällä oli hihaton paita :(




 Tarjolla oli vaikka minkälaista aktiviteettia vedessä. Riippuliitoa, surffausta renkulalla, sukellusvenematkoja ja muuta mukavaa :) Hinnat oli kuitenkin ihan sairaita joten meiltä jäi välistä nää reissut kokonaan. Sen sijaan me sitten tehtiin kaikkee muuta mukavaa..











En halunnu  sisällyttää tähän postaukseen hirveesti tekstiä koska kuvat kertoo enemmän. Seuraavan kerran ollaan sitten jo Saksassa! :)

♥-kiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti